A honlap fenntartója:

Lácacséke község Polgármesteri Hivatala

3967 Lácacséke, Fő út 19.
Telefon: +36 47/376-112
E-mail: info@lacacseke.huJOGI NYILATKOZAT


A honlapon megjelenő információk és egyéb anyagok jogi védelem alatt állnak és az Lácacséke község Polgármesteri Hivatalának tulajdonát képezik. A honlap anyagait Lácacséke község Polgármesteri Hivatalának előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatják fel, nem másolhatják és nem terjeszhetik sem on-line, sem nyomtatott formában.

Lácacséke község Polgármesteri Hivatala hozzájárul, hogy a látogató az információkat számítógépén (merevlemezén) tárolja, vagy azokat kinyomtassa, de ebben az esetben sem válik jogosultá a honlap így többszörözött részeinek terjesztésére, átvételére, fénymásolására, adatbázisban történő tárolására. Ezektől eltérni csak Lácacséke község Polgármesteri Hivatalával kötött írásbeli szerződés alapján lehet.

A fentebb említett feltételek esetleges megsértésekor Lácacséke község Polgármesteri Hivatala követelheti a jogsértés abahagyását és az esetleges kárának megtérítését.

A honlapon megjelenő korabeli képek a Sárospataki Református Kollágium Tudományos Gyűjteményei adattárából és az Önkormányzati Fényképtárból valók.


Fejlesztés és üzemeltetés:

Leitner és Társa KFT.
E-mail: info@leitnerestarsa.hu


© 2004 Lácacséke Község